Kërko

Shenjat që tregojnë se keni probleme me mëlçinë

1.Ju kruhet lëkura: Nëse lëkura juaj është gjithmonë e kruar dhe nuk mund ta kuptoni pse, atëherë merrni parasysh mundësinë e një mëlçie toksike. Sigurisht, shumë gjendje të tjera shëndetësore mund të shkaktojnë lëkurë kruajtësen. Prandaj, mjeku juaj duhet të hetojë plotësisht shkakun.

2.Aromë e keqe e gojës: Nëse keni frymë të keqe kronike, të palidhur me dietën tuaj dhe rezistent ndaj përpjekjeve të higjienës orale, duhet të caktoni menjëherë një termin tek mjeku.

3.Kapakë të zi poshtë syve: Problemet me mëlçinë toksike çojnë në mbajtjen e lëngjeve në trup, si dhe në krijimin e toksinave dhe mangësitë e molekulave dhe proteinave thelbësore. Të gjitha këto procese së bashku mund të çojnë në hollimin e enëve të gjakut nën sy, duke i bërë qarqet e errëta nën sy shumë më të dukshme.

4.Djersitje e tepërt: Ka shumë shkaqe të djersitjes së tepërt. Suruditërisht, një mëlçi toksike është një prej tyre. Shkaku nuk është plotësisht i qartë, por mund të jetë një përpjekje e trupit për të shpëlarë toksinat përmes djersës.

5.Lodhje: Lodhja është simptoma e parë më e zakonshme e mosfunksionimit hepatik. Prapëseprapë, lodhja është shkaktuar nga kaq shumë kushte të tjera që rrallëherë identifikohet si simptomë e një problemi hepatik, derisa të shfaqen simptoma të tjera.

6.Ënjtje: Një nga shumë funksione jetësore të mëlçisë është prodhimi i faktorëve të mpiksjes. Kur shfaqet mosfunksionimi hepatik, këta faktorë të koagulimit kanë tendencë të mos shpërndahen në sasi të mjaftueshme, gjë që çon në mpiksjen e vonuar të gjakut.

7.Urinë e errët: Shkaku më i zakonshëm i urinës së errët është dehidratimi, dhe përgjigja e duhur për të vëzhguar urinën tuaj është e errët është të arrini për pak ujë.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL