Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Shenjat që tregojnë se kolegu po flirton me ju • INALBANIA.AL

Shenjat që tregojnë se kolegu po flirton me ju


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Edhe pse zyra është vendi ku mundësia për të flirtuar është më e madhe se kudo tjetër, ekspertët e fushës thonë se kjo nuk do të ishte gjëja më e mirë për ju. Ndaj mos u nxitoni, fillimisht kuptoni nëse bëhet fjalë thjesht për miqësi, apo flirt dhe më pas merrni vendimin tuaj. Më poshtë do të gjeni disa shenja se ai po flirton me ty që mund t’iu ndihmojnë për të qenë më e përgatitur:

Buzëqeshje e dashur: Nëse ai ju buzëqesh ëmbël, kjo është një shenjë që tregon se po flirton dhe se ka dëshirë që t’ju flasë.

Sy të skuqur: Shpesh, edhe pse nuk e japin veten, nëse mashkulli dëshiron të flirtojë me ju, e tregojnë qartësisht sytë e tij. Nëse ai mundohet ta fshehë këtë, tensioni që krijohet në trup bën që t’i skuqen sytë.

Kontakti me sy: Është tejet i rëndësishëm ky lloj kontakti mes dy personave. Dallohet lehtësisht nëse është flirt apo një shikim i rastësishëm.

Pasqyrimi i veprimeve: Ai mund të nisë të bëjë në mënyrë të pavetëdijshme disa veprime të cilat i bëni edhe ju. Kjo mund të ndodhë në mënyrë instiktive, për të treguar afrimitet.

Duart në ije: Nëse ai mban duart në ije, kjo mund të jetë një shenjë e qartë që tregon interes mbi ju. Ai po përpiqet të tregohet familjar dhe të thyejë barrierat.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL