Kërko

DEEJAY / FONI & NDRICIME PROFESIONALE ” BESI “

DEEJAY / FONI & NDRICIME PROFESIONALE ” BESI ” – TIRANE Adresa: Alidem, Tirane (Operojme ne Gjithe Shqiperine)

Deejay Besi ofron sherbim profesional DJ per dasma, ditelindje, fejesa, festa, club, pub, lounge, lokale, etj. Deejay me pervoje shumevjeçare dhe me repertor te gjere muzikor qe i përshtatet çdo ambjenti dhe audience apo klientele.

Ofrojme shërbim Ndriçimi Skenik Profesional me aparaturat e teknologjise se fundit per eventin tuaj, duke i dhene nje atmosfere plot ngjyra. Gjithashtu sherbejme edhe Foni.

Sherbimet: 
  • Sherbim Deejay
  • Ndricim Profesional
  • Sherbim me Foni

[NPG id=29998]


Ne mund te jemi pjesa më e rëndësishme e mbrëmjes / eventit tuaj!

Per me Shume Tel: +355692462182

Deejay Besi Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL