Kërko

SHKOLLA FRANCEZE NDERKOMBETARE E TIRANES

SHKOLLA FRANCEZE NDERKOMBETARE E TIRANES Adresa: Rruga Rezervat e Shtetit, prane TEG, Tirane


sq Albanian  fr Français  en English

Shkolla Franceze ndërkombëtare e Tiranës mbledh së bashku nxënësit nga mosha e kopshtit deri në fund të diplomimit të arsimit nëntëvjecar.

Ndërtesa e shkollës është dinjitoze, me mjedise të këndshme dhe një vend ideal për të arritur suksesin e fëmijës tuaj.

Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Tiranës (EFIT) sot mirëpret 70 nxënës nga 2 deri në 15 vjeç, në mësimdhënie direkte për arsimin fillor dhe në bashkëpunim me CNED nga klasa e 6-të deri në klasë të 9-të.

EFIT, e miratuar dhe e kontrolluar nga Ministria Franceze e Arsimit Kombëtar, shkollon nxënës të më shumë se 10 kombësive drejt ekselencës, siç e tregojnë edhe rezultatet e CNED prej disa vitesh.


KOPSHTI

Kopshti është vendi ku duhet të nisë startin e rrugës së gjatë të edukimit fëmija juaj.

Fëmija mësohet që në moshë të vogël jo vetëm të shqiptojë fjalët dhe fjalitë e duhura, por dhe të njohë botën dhe të nisë ta analizojë atë. Programet Kombëtare Franceze të edukimit janë një mundësi e shkëlqyer për një të ardhme të ndritur të fëmijës tuaj. Ja përse Shkolla jonë i fton këto grupmosha për të nisur rrugën e bukur të dijes pranë mësuesve dhe stafit tonë të përgatitur.

Për fëmijët nga 3-5 vjec, Shkolla Franceze e Tiranës vjen me një ofertë të re.. 220 euro në muaj

Në këtë pagesë është e përfshirë gjithçka: Mësimdhënia; Kujdesi social; Ushqimi; Transporti

Regjistrimet kanë filluar!


FILLORE

Shkolla elementare ose fillore është shkolla që pranon fëmijët nga 6 vjeç, moshë kur nis dhe arsimi i detyrueshëm në Francë. Shkolla fillore është thjesht vazhdim i edukimit për ata fëmijë që kanë ndjekur programin parashkollor sipas kurrikulës franceze.

Objektiv kryesor i shkollës fillore është të mësojë fëmijët me njohuritë bazë: mësimin e të lexuarit, të shkruarit dhe të numëruarit, si kurs prioritar. Aktivitetet zhvilluese si arti dhe argëtimet e kohës së lirë, mbeten të rëndësishme, veçanërisht në vitet e para të fillores.


9- VJEÇARE

Në sistemin edukativ francez, Kolegji është emri i njohur për studimet paradiplomimit, ose para shkollës së Mesme. Është një sistem katërvjecar edukimi që pason shkollën Fillore. Mosha zakonisht është nga 10-11 vjeç fillimi (nga klasa e gjashtë) dhe përfundimi është 14-15 vjeç (mbarimi i klasës së nëntë).

EFIT

Adresa: Rruga Rezervat e Shtetit, prane TEG, Tiranë

Website: www.efit.edu.al 

Email: info@efit.edu.al 

Mob: +355 69 60 47 557


sq Albanian  fr Français  en English

SHKOLLA FRANCEZE NDERKOMBETARE E TIRANES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL