Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Si të mos shpenzoni më shumë sesa duhet? • INALBANIA.AL

Si të mos shpenzoni më shumë sesa duhet?


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Nëse nuk jeni në gjendje të keni një buxhet fiks, të shpenzoni më shumë se sa fitoni, apo të bëni që të merrni në fund të kota, atëherë ju duhen disa këshilla me vlerën. Ka një mënyrë si të shmangni shpenzimet jo të frytshme: vetëm mendoni për paratë tuaja si orë të jetës suaj. Ja se si funksionon: Thu të bëni $ 50000 në vit për të gjithë, 40 orë në javë. Llogaritni të ardhurat mujore pas taksave: $3,500, pak a shumë. Kjo e bën pagën tuaj orë më pak se $22.

Shtoni të gjitha gjërat që lidhen me mua që keni. Kjo punë është si veshja e mjekut, shpenzimet e mjekut, dreka e punës dhe më pas llogarive të shpenzimeve më pak të ditës si veshja e fëmijëve, pastrimi i shtëpisë dhe aktivitetet pas punës.

Fundi bën llogaritje duke zbritur nga rroga shpenzimet e tua të tjera, shpenzimet e punës, ato të familjeve dhe shpenzimet jashtë orrit të punës.

Jo të llogarisë sa shpenzoni në punë për 1 orë dhe sa fitoni prej saj do të shihni një ndryshim të madh. Prandaj i gjithë gjithëi vjen nga natyra e panevojshme jashtë saj. Mundohuni të mbani një financim vetëm për të jetuar pas punës dhe të mos e keni tëproni me to.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL