SINANI XHAMA & PASQYRA

SINANI XHAMA & PASQYRA

Sinami Xhama & Pasqyra, me vendndodhje në Lushnjë ofron shërbim të përkushtuar për të ofruar zgjidhje me cilësi të lartë për të gjitha nevojat tuaja per Punime Xhami & Pasqyra.

Me vite përvojë në shërbim dhe një staf profesionistësh, ne jemi te specializuar në një gamë të gjerë shërbimesh duke përfshirë: xhama per kapakë guzhine apo dollap, prerje xhami, zmusime xhami, bombardime xhami, xhama me porosi, pasqyra, pqaqyra LED dhe shumë më tepër.

Angazhimi ynë ndaj përsosmërisë, vëmendjes ndaj detajeve dhe kënaqësisë së klientit na dallon në ndustri.

Ofrojmë:

  • - Punime / Kapake Alumin-Xham për Guzhina & Dollape
  • - Punime Fasada Xhami
  • - Kangjella Alumin-Xham
  • - Zmusime Xhami
  • - Bombardime Xhami
  • - Xhama & Pasqyra me Porosi
  • - Pasqyra
  • - Pasqyra me ndriçim LED
  • - Punime të ndryshme Xhami

Pavarësisht nëse jeni pronar shtëpie, pronar biznesi ose kontraktor, ne jemi kėtu për të përmbushur kërkesat tuaja specifike dhe per të dhënë rezultate të jashtëzakonshme.

Na besoni për të përmbushur nevojat tuaja për xham dhe pasqyrë me, cilësi, saktësi dhe ekspertizë.

Adresa: Pranë Rrethrrotullimit Grabjan, Lushnjë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code