TENDA DIELLI VANGJELI – TIRANE

TENDA DIELLI VANGJELI – TENDA DIELLI TIRANE Adresa: Rruga Teodor Keko, pranë Karburant Kastrati, Unaza e Re – Tiranë

Tenda Dielli Vangjeli që nga vitit 1994 është e përqëndruar në prodhimin, shpërndarje dhe montimin e tendave të diellit për çdo lloj ambjenti. Ofrojmë për klientët korrektesi, garanci dhe seriozitet në punë duke operuar në tregun shqiptar me shërbim të kualifikuar, cilësi të lartë të produkteve dhe garanci profesionale.

Ofrojmë Tenda Dielli të të gjitha llojeve me copa të gomuara Gjermane dhe me garanci 10 vjeçare. Realizojmë punime të ndryshme druri apo hekuri për çati ose veranda me materiale cilësore për të mundësuar montim e tendave në mënyrë estetike.

Operojmë Aktivitetin në të gjithë Shqipërinë. Na Kontaktoni: +355682059330


[insta-gallery id=”176″]


Produktet që ofrohen:

 •     Tende dielli me krahë
 •     Tenda dielli Tub
 •     Tenda dielli me konstruksion metalik
 •     Tenda dielli me thurje
 •     Tenda dielli për Bare / Restorante
 •     Tenda dielli për dyqane
 •     Tenda dielli për oborre / veranda
 •     Tenda dielli speciale
 •     Tenda për lavazhe
 •     Tenda dielli të hapura
 •     Tenda Dielli Pregola me Ndriçim
 •     Çadra për lokale ose ambjente të jashtme
 •     Etj..!

[NPG id=18095]


Per me Shume Kontakt: +355682059330

TENDA DIELLI VANGJELI – TENDA DIELLI TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera