Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Ushqimet që na bëjnë mbipeshë • INALBANIA.AL

Ushqimet që na bëjnë mbipeshë


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Mbipesha është e kushtëzuar me ndryshimet në sistemin nervor, hormonal dhe digjestiv, të shkaktuar nga ushqimi i gabuar.

Sasia e ushqimit nuk është e rëndësishme, nëse  i zgjedhim ushqimet me nutrientët bazë gjatë ditës. Më poshtë, ju paraqesim disa nga ushqimet që na shkaktojnë mbipeshë dhe shumë patologji të tjera, pra ushqimet që detyrimisht duhet t’i largojmë nga vaktet:

Ushqimet që përmbajnë shumë yndyrë:

Ushqimet që përmbajnë shumë yndyrë dhe natrium (kripëra):

Ushqime që përmbajnë shumë yndyrë të hidrogjenizuar dhe sheqer:

Ushqimet që përmbajnë shumë sheqer:

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL