V2 HOME AUTOMATION ALBANIA

SISTEME AUTOMATIKE – V2 HOME AUTOMATION ALBANIA Adresa: Rruga Dytesore Tirane – Durres, Km.6, Godina Usluga (Prane QTU)

Kompania V2 Home i ka fillimet e veta që nga viti 1985 duke u bërë e njohur në disa vende të botës. V2 Home Automation Albania tashmë vjen edhe në Shqipëri.

Ne dizenjojmë zgjidhje të integruara për automatizim. Një kompani, e cila është gjithmonë në zgjerim të vazhdueshëm që fakton konceptin e inovacionit teknologjik në të gjitha format, nga sistemet e automatizuara deri tek porta për garazhe, dyer, dritare e deri në pajisjet e sigurisë.

V2 Home Automation Albania garanton zgjidhje perfekte për përdorim banimi dhe industrial të cilët kombinojnë teknologjinë, inovacionin, hulumtimin, për të bërë detyrat e përditshme më të thjeshta dhe më të sigurta. Qëllimi ynë është të shtojmë vlerën e jetës së njerzve që përdorin produktet tona dhe të thjeshtojmë punën e profesionistëve.


MOTORRË PËR PORTA ME SISTEM RRËSHQITËS

 
 

MOTORRË PËR PORTA ME KANATA

 
 

MOTORR PËR GARAZHE

 

KITE PËR DYER ME RRËSHQITJE

 

MEKANIZMA PËR HAPJE PORTASH DHE DRITARESH

 

BARRIERA PËR BLLOKIM KALIMI

 

SISTEME AUTOMATIKE GRILASH

 
 

V2 Home Automation Albania vazhdon hulumtimin duke kërkuar për të ardhmen, duke shkuar drejt automatizimit të cdo ambjenti. Kompania V2 krijon dhe shpërndan gamën e pajisjeve elektronike për automatizimin e portave.

V2 ka prodhuar kontrollin e parë të radios në historinë e saj: një arritje që shënon lindjen e një produkti të rëndësishëm për kompaninë, i cili do të kontribuojë në suksesin në të ardhmen.


V2 HOME AUTOMATION ALBANIA


SHTETET KU OPERON ZYRTARISHT V2 DOMOTICS X LOVE

Tel: +355 69 897 0278

Email: albania@v2home.com

V2 HOME AUTOMATION ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera