VELLEZERIT GJOKA SHPK – PEME & LULE NATYRALE TIRANE

Adresa:
 • Filiali Kryesor: Autostrada Tiranë – Shkodër, Km.7  ( THUMANE )
 •  Filiali ne Tirane: Rruga Don Bosko tek ish Finlanto

[MPBOX id=25197]

Vëllezërit Gjoka Shpk prej disa vitesh në treg ofrojnë Pemë & Lule Natyrale me shumicë ose pakicë.

Ofrohen lule natyrale dhe mirëmbajtje apo projetim për hapёsirat e gjelbёrta nё ambjente publike si: Dyqane, Zyra, Qendra tregtare, Shkolla, Universitete, etj.

Tregëtojmë dhe Furnizojmë shumë pika shitjesh për bimë apo lule natyrale si dhe aksesorë për mirëmbajtjen e tyre.

Lulëzimi i rritjes dhe tregetimit të luleve tregon se është rritur edhe niveli kulturor i njerëzve të cilët duke rrespektuar natyrën e mjedisin kanë hedhur një hap më shumë drejt emancipimit të shoqërisë tonë.

Tregtimi i tyre ka gjetur klientelë thuajse në tërë vendin duke garantuar rritjen dhe ruajtjen e cilësisë pasi janë rezistente në çdo stinë të vitit.

[su_custom_gallery source=”media: 7891,7894,7896,7893,7892,7895,7897″ limit=”83″ target=”blank” width=”750″ height=”400″ title=”never”]


Sherbejmë & Tregtojmë:
 •  Dekoracione Gjelberimi
 •  Pleh per lule
 •  Lule Natyrale
 •  Vazo për lulelule
 • Etj..!
Sistemime & Gjelberime
 • Shtëpi Banimi
 • Vila
 • Lokale
 • Hotele
 • Kopshte
 • Etj..!

VENDODHJA E BIZNESIT

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera