ZGARA LEDIO • YZBERISHT

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

ZGARA LEDIO • YZBERISHT

> Zgara Ledio ofron shumëllojshmëri gatimesh në zgarë, në ambjent me atmosferë të ngrohtë dhe miqësor. Të gjitha produktet tona janë bio dhe ofrohen te fresketa.

Menuja përfshin gjithçka që gatuhet në zgarë, produkte mishi si: Mish Gici i Freskët, Biftek, Paidhaqe, Salçiçe, Qofte (Kërrnacka), Pula, etj…, si dhe shumëllojshmëri sallatërash dhe pijesh të ndryshme. Shija e Birrës nuk ka se si të mos jetë e pranishme.

Tek Zgara Ledio mund të shijoni gatime me furrë druri & gatime në zgarë. Ju ftojmë të shijoni ushqimet tona dhe do mbeteni shumë të kënaqur. Ofrojmë edhe shërbim delivery. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga 3 Dëshmorët, Përballë Big Market, Yzberisht

Për Porosi ose Rezervime, na Kontaktoni!

sqAL