Auto Servis Makinash Pjese Kembimi

AUTO TRUCK PROSHKA SHPK

BALESTRA KAMIONASH – AUTO PROSHKA SHPK
Adresa: Bishti Zhurit, Rrogozhine – Kavaje

Tel: +355 69 206 9989

Auto Truck Proshka Shpk ofron Servis dhe Pjese Kembimi per Kamiona.

Ofrohet Servis i Kualifikuar fale eksperiences se fituar prej vitit 1998 ne treg. Gjejme dhe i japim zgjidhje ne kohe te shpejte çdo problemi qe ju keni me mjetin tuaj. Stafi i Specializuar ofron sherbim korrekt dhe cilesor.

Ofrojme Gjithashtu Pjese Kembimi per Kamiona, Origjinale dhe me Garanci. Mundesojme Shitjen dhe Montimin e tyre ne ambjentet tona. 

Ofrojme pjese te ndryshme si:

BALESTRA KAMIONASH


JESTIKE AJRI PER CDO LLOJ KAMIONI


KAVALLOTA TE DIMENSIONEVE TE NDRYSHME


GOMINA TE NDRYSHME KAMIONI


TAMBURE KAMIONESH


AKSE KAMIONASH TE NDRYSHEM


KUZHINETA ME DIMENSIONE TE NDRYSHME

  • – Dadicek Kamionash
  • – Suporte
  • – Etj..! 

FOTO TE PRODUKTEVE 


Per me Shume Info na Telelefononi: +355692069989

 

Servis Kamionash – Auto Truck Proshka Shpk