Kantine Vere

“LODGE OF WINE” – SHTEPIZA E VERES BERAT

SHTEPIZA E VERES BERAT – ” LODGE OF WINE ” ALBANIA
Adresa: Rruga Antipatrea, Berat

Tel: +355 69 207 4199

Shtëpiza e Verës “Lodge of Wine” është një Dyqan Vere i vendosur në qendër të qytetit të Beratit. Lodge of Wine ofron 40 lloje të ndryshme Vere nga e gjithë Shqipëria dhe Italia. Ju mund të gjeni në shtëpizën e verës, lloje të ndryshme të verës nga Kantinat e njohura të verës në Shqipëri si: Arberi, Nurellari, Cobo, Bardha, Lundra, Etj..!

Lodge of Wine is a wine shop situated in the center of the city. Lodge of Wine offers 40 different types of Wine from all around Albania and Italy. You can find in Lodge of Wine, different types of wine from the well know Wineries in Albania like: Arberi, Nurellari, Cobo, Bardha, Lundra, Etc..!


Per Porosi Tel: +355 69 207 4199

Shtëpiza e Verës Berat “Lodge of Wine