AUTO KLIMA GERTI – TIRANE

SERVIS KONDICIONERI MAKINASH TIRANE • AUTO KLIMA GERTI Adresa: Rruga Sadik Petrela, Tirane

Auto Klima Gerti ofron Servis Kondicioneresh per Makina.

Ofrohet riparim i plote i kondicionerit ne kohe te shpejte dhe garanci ne pune.

Servis i Kualifikuar fale eksperiences se fituar prej disa vitesh ne treg.

Servisi ofrohet per te gjithe llojet e makinave, mga modelet e vjetra e deri ne me te fundit.

Ju Mirepresim! 


[su_custom_gallery source=”media: 24432,24430,24431,24433,24434,24435,24436,24437″ limit=”100″ link=”lightbox” width=”410″ height=”380″ title=”never”]


Ofrohet:

  • – Servis Kondicioneresh
  • – Mbushje me Gaz per Kondicioneret
  • – Riparime Kompresoresh Kondicioneri
  • – Rregullim Radiatoresh

Tel per info: +355682898840

SERVIS KONDICIONERI MAKINASH TIRANE • AUTO KLIMA GERTI

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera