AUTO SERVIS IRFAN KORBI – KAMEZ

AUTO SERVIS MAKINASH KAMEZ • SERVIS IRFAN KORBI KAMEZ Adresa: Rruga Skenderbeu, Kamez

Auto Servis Irfan Korbi me 12 vite eksperience pune ne Greqi, i çertifikuar per lyerje dhe drejtimin e automjeteve, ne 2012 diplomuar ne Hollande per Lyerje Makinash si dhe po ne 2012 i diplomuar si llamarinist ne Shqiperi.

Qe prej vitit 1996 operon ne kete fushe biznesi ne Greqi duke u zhvendosur pas 12 vitesh ne Shqiperi duke ofruar servis te kualifikuar dhe profesional per çdo problem me makine tuaj, çfaredo modeli qofte ajo.

[NPG id=39685]

Ofrohen Sherbime:
  • – Xhenerike
  • – Mekanike
  • – Motorrike
  • – Lyerje
  • – Elektroauto
  • – Drejtim Shasie me Kalander
  • – Etj..!


Per me Shume Informacion na Kontaktoni. 

Tel: +355 68 406 9789

AUTO SERVIS MAKINASH KAMEZ • SERVIS IRFAN KORBI KAMEZ

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera