Çfarë shohin burrat tek një grua në fillim

Sado e çuditshme që të ju duken, meshkujt kanë disa gjëra që i vënë re që me të parën tek femrat. Ato janë edhe thelbësore për një lidhje të mundshme. Por cilat janë ato gjëra që meshkujt vënë re fillimisht tek femrat.

Buzëqeshja: Kjo është më se e qartë, pasi që njerëzit e lumtur janë atraktiv. Gjithashtu, shkenca ka vërtetuar se sa më të bardhë dhëmbët, aq më joshës do të dukeni.

Zëri i lartë: Sipas një studimi, thuhet se zëri i lartë evokon rininë dhe nënkupton një trup të vogël dhe femëror, të cilët janë tejet joshëse për meshkujt.

Flokët e shëndetshëm: Flokët e ndritshme, të plota dhe gjata janë shumë atraktive. Veç këtyre, ato janë edhe shenjë e shëndetit të mirë dhe pjellorisë.

Ngjyra e kuqe: Ngjyra e kuqe ndryshe njihet edhe si ngjyrë e epshit. Shkencëtarët kanë zbuluar se gratë e veshura me ngjyrë të kuqe janë më atraktive. Prandaj, mos harroni të vishni një fustan të kuq kur dilni me mashkullin e ëndrrave.

Bel më i gjerë në proporcion me ijet: Një proporcion 7:10 është shumë i kënaqshëm për meshkujt, siç duket. Beli dhe ijët janë të lidhura me lindjen e fëmijëve, gjë që i bën meshkujt të mendojnë se ijët e mëdha janë të mahnitshme për lindjen e fëmijëve. Kjo është tejet e qartë që meshkujt i pëlqejnë belat e hollë dhe të pasmet e mëdha.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera