DARIS BMW SERVICE – TIRANE ALBANIA

DARIS BMW SERVICE – TIRANE ALBANIA Adresa: Rruga Dritan Hoxha / Tercilio Kardinali – Laprakë, Tiranë

Daris BMW Service është Servis i specializuar për makina BMW, Mini Cooper, Range Rover dhe jo vetëm.

Operon në treg prej shumë vitesh duke shërbyer me cilësi dhe shpejtësi për mirëmbajtjen e mjetit tuaj dhe mbi të gjitha me çmime të arsyeshme.

Për të gjitha llojet e automjeteve ofrohet një shërbim profesionale dhe cilësor me në një kohe rekord.

Ofrohet një gamë e gjërë shërbimesh për riparimin dhe përmirësimin e makinës tuaj.

Servis profesional që ofron siguri!

Ju Mirëpresim!


INSTAGRAM GALERI

[insta-gallery id=”188″]


FOTO GLERI

[NPG id=18159]


Ofrojmë të gjitha shërbimet për Bmw
  • Pjesë
  • Garanci 
  • Shpejtësi
  • Shërbime Xhenerike, Elektrike & Motorrike
  • Etj..!

Kontakt: +355696757777

D

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera