Kërko

DENTAL ONE – KLINIKE DENTARE NE LAPRAKE

KLINIKE DENTARE NE LAPRAKE – DENTAL ONE TIRANE
Adresa: Rruga Azem Galica, Laprake, Tirane

PSE DENTAL ONE?

Sepse në kliniken tonë ju do të gjeni një shërbim, ku gjithë ekipi i Dental One është i përkushtuar, për t’i dhënë zgjidhje problemit tuaj.

Ju vetë do të bindeni për këtë, sepse këtu çdo shërbim është cilesor dhe transparent. Këtë jua mundëson stafi i klinikës, me mjekët e kualifikuar.


SHERBIMET

[NPG id=22982]


Aparatura bashkëkohore të standarteve europiane, si edhe përdorimi i materialeve të çertifikuara, që disponon kjo klinike, të cilat mundësojnë trajtimin pa dhimbje në gojën tuaj.Ju na drejtoheni ne për të patur një buzeqeshje të bukur dhe natyrale, dhe ne jua garantojmë këtë, me mjekë të kualifikuar, në një atmosferë të kënaqshme, dhe pa ankth, edhe pse bëhet fjalë për një trajtim stomatologjik dhe estetik. Shëndeti dhe buzeqeshja juaj janë gjërat më të rëndësishme për ne.


Kujdesuni sa më mirë për buzëqeshjen tuaj!

Dr. Ina Sina: +355 68 27 75 640
Lab. Nard Hyra: +355 67 20 67 109

DENTAL ONE

 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL
Scan the code