Kërko

JAKU ELEKTRIK

MATERIALE & INSTALIME ELEKTRIKE FUSHE KRUJE • JAKU ELEKTRIK. Adresa: Qender, Fushe-Kruje

Jaku Elektrik ofron Materiale te ndryshme Elektrike ku perqendrohet ne keto fusha kryesore: furnizime industriale dhe civile, elektrike, automatizimin industrial, tensionit te ulet dhe te mesem, produkte automatizimi ne shtepi, kabllo, tela, xhunto, mufte, zbara, kontaktore, kuti plastike, celesa, priza industriale,ambazhure, aksesore lidhes, kanalina, tuba per kabuj,automate, kuti automatesh, kuti shperndarese, ndriçim shtepiak dhe publik, etj..!

Jaku Elektrik Ofron:
  • Materiale Elektrike
  • Punime Elektrike
  • Instalime Elektrike
  • Impjante Elektrike
  • Instalime Kamerash
  • Etj..!

Te gjitha produktet jane te dizenjuara dhe te prodhuara nga firmat me te njohura Europiane te materialeve duke i dhene perparesi cilesise, sigurise dhe performances. Firma jonë tregton materiale me shumice dhe pakice.


Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 68 404 4000

MATERIALE & INSTALIME ELEKTRIKE FUSHE KRUJE • JAKU ELEKTRIK

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

If you are a web visitor and you request a service from a business, the service cannot be provided to you as the business has not paid for the advertising service. Please search in SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL