GOMISTERI GOMAX – GOMISTERI 24 ORE TIRANE

GOMISTERI GOMAX – GOMISTERI 24 ORE TIRANEAdresa: Bulevardi Bajram Curri, Pranë karburant “Gega Oil”

Gomisteri Gomax me më shume se 20 vite eksperiencë në tregun vendas dhe atë ndërkombëtar kemi arritur një bashkepunim të shkëlqyer me kompanitë më të mëdha në prodhimin dhe tregetimin e të gjitha llojeve të gomave si përsa i perket markës ashtu edhe dimensioneve.

Duke patur gjithmonë në qendër të vëmendjes përdoruesin e mjetit dhe shërbimin ndaj tij, jemi në gjendje të ofrojmë në çdo kohë markat dhe cmimet më të mira në treg, por në të njëjtën kohë me shërbimin më të mirë të mundshëm për çmontimin, montimin, balancimin dhe konvergjencën e mjetit në rrjetin e pikave tona të shpërndara në të gjithë Shqipërinë.

Synimi ynë është që zgjedhja të bëhet nga ju nëpërmjet transparences maksimale nga ana jonë duke ju vënë në dispozicion çmimet, markat dhe dizajnin me fotot përkatëse të cilat mund ti konsultoni në çdo kohë nëpërmjet kësaj faqeje.

Shërbimi ynë është 24 orë dhe për çdo informacion apo paqartësi mund të na kontaktoni nëpërmjet telefonit ose të nisni një e-mail në adresën tonë dhe brenda një kohe të shkurtër do të kontaktoheni nga ana jonë.

GOMAX  <=> GO TO THE MAXIMUMMarkat e gomave në GoMax:
  • Michelin
  • BridgeStone
  • Dayton
  • Yokohama
  • Pirelli
  • Etj…

Ne ju garantojme cilesine dhe cmimet me te mira ne treg!

Kontakt: +355698888914

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera