HIDROSANITARE OLSI • TOPELITE

HIDROSANITARE OLSI • TOPELITE

Hidrosanitare Olsi “Top Elite”, ofron Pajisje Hidrosanitare të shumëllojshme për ambjente të ndryshme banimi ose biznesi.

Ofrohen Koleksione me stil dhe ngjyra në varësi të ambjentit dhe kërkesës tuaj. Ofrojmë produkte cilësore dhe të garantuara pasi ne tregëtojmë hidrosanitare të markave më të njohura në treg.

Përkushtimi në atë që ofrojmë për klientët dhe produktet e bazuara në kualitet janë besueshmëria që kompania jonë ofron për zgjidhjen e nevojave tuaja.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh si:

– Set Hidrosanitaresh, Wc, Kasetë Wc, Kapak Wc, Bide.
– Mobilje banjo, Pasqyra, Lavamanë, Kolona & Gjysmëkolona, Set Mobiljesh.
– Pasqyra të Thjeshta, me LED, me Touch.
– Vaska Plastike, Porcelani, me Hidromasazh, Mishelatore, Xham Vaske, Pileta & Aksesorë
– Kabina dushi të gatshme dhe me porosi, Pllaka dushi, Xhama për ndarje
– Rubineta, Mishelatorë Lavamani, Dushi, Bideje, Lavapjate.
– Bolierë
– Etj..!

Adresa: Rruga Siri Kodra, Blloku i Magazinave, pas Gega Oil, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code