Kërko

Kerkohet shitese ne market dyqan ushqimor

Kërkohet shitëse në market, dyqan ushqimor në Bllok (Goodies Farm). Personi duhet të jetë patjetër me eksperiencë në market ose bukë furre, pastiçeri.
- Kusht është të ketë përvojë në këtë fushë
Jini të sjellshëm dhe komunikues me klientin
- Mosha 18-45 vjeç
- Orari 8:00-16:00 ose 8:00-13:00

Pozicioni i punës, kasë, shërbimi klienti dhe sistemimi i mallit.
Paga mbi mesataren e tregut plus përqindja mujore e xhiros, plus bakshish. Sigurimet i paguan të gjithë kompania.

Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0672011127

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL