KLINIKA ” 2A DENT ” – TIRANE

KLINIKE DENTARE TEK ISH STACIONI TRENIT TIRANE • 2A DENT TIRANE Adresa: Rruga Karl Gega, Tirane

Klinika Dentare 2A Dent prej me shume se 12 vite ne treg, ofron sherbime Stomatologjike ne menyre profesionale. Stafi i Specializuar dhe Aparaturat moderne bejne qe te ofrohet nje sherbim i kualifikuar dhe cilesor.

Ne Klinike ofrohen Gjithashtu Grafi Dentare si dhe Laborator i Teknologjise Moderne Dentare. Ju Mirepresim!


[NPG id=34499]


Klinika “2A Dent”


Per me Shume Info ose Rezervime!

Tel: +355 69 239 2662

KLINIKE DENTARE TEK ISH STACIONI TRENIT TIRANE • 2A DENT TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera