KOMPANI KIMIKATESH • ALBANIA DISTRIBUTION CHEM

KOMPANI KIMIKATESH TIRANE • ALBANIA DISTRIBUTION CHEM Adresa: Rruga e Kavajes, Brenda ish Fabrikes se Bukes, Tirane

Kompania Albania Distribution Chemicals ofron lende te para dhe kimikate. Ajo operon ne treg per t’i sherbyer kerkesave te klienteve me cilesi, pergjegjesi te plote. Tek ne do te gjeni kimikate per teknologjine ushqimore dhe disifektimin te fabrikave, kimikate per industrine e naftes dhe energjitikes, kimikate per trajtimin e ujit te pijshem dhe trajtimit te ujrave te ndotura.

Me një eksperiencë disa vjecare, Albania Distribution Chem vjen në treg për të ofruar eksperiencën më të mirë dhe profesionalizimin më të lartë. Lenda e pare dhe kimikate per cdo sektor te industrise. Albania Distribution Chem eshte e orientuar ne krijimin e nje rrjeti klientele dhe partneritetesh me qellim, ofrimin e sherbimeve te standarteve me te larta.Ofrojme Profesionalizem, Kimikate te standarteve te larta dhe Korrektesi Maksimale!

Per me shume informacion mbi produktet tona na kontaktoni cdo moment!

Tel: +355 69 400 0260

KOMPANI KIMIKATESH TIRANE • ALBANIA DISTRIBUTION CHEM

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera