CIPI KONSTRUKSION SH.P.K – DURRES

KONSTRUKSIONE METALIKE DURRES – CIPI KONSTRUKSION SH.P.K Adresa: Durrës

Shoqëria “ÇIPI KONSTRUKSION SH.P.K” si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar ka si orientim kryesor operimin në sektorin e ndërtimit dhe kryesisht sektorin e përpunimit të hekurit.

Sot janë mbi 40 forca të specializuara punë, të cila perballojnë mbi 5000 ton përpunim hekuri, mbi 30.000 metër linear rrethim kangjellë, mbi 70.000 m2 mbulim me llamarinë apo panel sandwich në vit.

Makineritë e prodhimit dhe të përpunimit janë të teknologjive bashkëkohore perëndimore gjithashtu shoqëria ka si prioritet kryesor investimin në teknologjitë më të fundit në mënyrë që të jetë sa më konkurruese në treg.

[instagram id=”61334″]

Misioni i shoqërisë “Çipi Konstruksion” sh.p.k: “Çipi Konstruksion” sh.p.k si një ndër partnerët kryesore me emrat më të rëndësishëm të biznesit, jetës sociale dhe aktualitetit mbetet këmbëngulese në misionin e saj.

Ky mision inspirohet nga vijueshmëria e kontributit me mënyra të qëndrueshme dhe afatgjata për zhvillimin industrial si dhe për rritjen e mirëqenies sociale, duke u perpjekur të tejkalojë në ç’do moment pritshmëritë e klientëve dhe partnerëve.


KATALOGU

[su_document url=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2019/06/KONSTRUKSIONE-METALIKE-DURRES-CIPI-KONSTRUKSION-SH.P.K.pdf” width=”860″ height=”1600″]


Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 302 1465

KONSTRUKSIONE METALIKE DURRES – CIPI KONSTRUKSION SH.P.K

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera