MOBILERI CLASSIC • SUKTH

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

MOBILERI CLASSIC • SUKTH

Për ata që dëshirojnë një përshtatje më tradicionale për arredimin e shtëpisë apo biznesit të tyre, Mobileri Classic është zgjidhja perfekte. Ofrojmë Mobilje Klasike, Cilësore, të punuar dhe Gdhendura me Dorë. Kemi ekspozitë dhe linjë prodhimi për mobilje klasike të nivelit të lartë, për ambjente të brendshme dhe të jashtme.

By sourcing the best available woods suitable for your project requirements, we work with utmost dedication in order to produce stunning furniture perfect for your home or business space. The entire furniture production process, from the supply of raw materials to the finish, is constantly monitored and carried out with great dedication and precision.

Mobileri Classic beson se ju meritoni një shtëpi të rrethuar nga një koleksion që pasqyron shijen tuaj individuale. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbimin më të mirë, në stile të shumta. Është e lehtë të gjesh mobilje me cilësi të lartë tek ne. Me transportin tonë falas dhe shpërndarjen e garantuar pa dëmtime, arredimi i shtëpisë tuaj me mobilje klasike, bëhet e thjeshtë.

Adresa: Sukth-Manëz, Km.1, pranë Bashkisë

Ne gjithashtu ofrojmë produkte sipas kërkesës për klientët tanë. Cilësia ka rëndësi!

Për më Shume Info ose për Porosi te Ndryshme, na Kontaktoni!

sqAL