PICA XHAMLLIKU – PICERI TIRANE

PICERI TEK XHAMLLIKU TIRANE • PICA XHAMLLIKU Adresa: Ruga Hoxha Tasim – Xhamlliku, Tiranë

Pica Xhamlliku ju ofron Pica Hallall dhe disa nga produktet e Fast-Food.

Prodhimet janë bio të freskëta dhe me shijen maksimale të tyre.

Piceria ofron falas sherbimin e Pizza Taxi.

Disa nga produktet e picerisë janë:

 • – Pizza Margarita
 • – Pizza Sallam
 • – Pizza kerpudha
 • – Pizza 4-Djathrat
 • – Pizza Kapriçoza
 • – Pizza Vegjetariane
 • – Pizza me Ton
 • – Pizza Pikante
 • – Pizza 4-Stinet
 • – Pizza Bianka
 • – Pizza La Crema
 • – Pizza Mix
 • – Pizza Gardino
 • – Sanduiç
 • – Kalcone
 • – Etj..!

Na kontaktoni: +355693246735 / +355673010030


[NPG id=36907]


Kontakto dhe ne sjellim porosine te ju!

Tel: +355693246735 / +355673010030

PICERI TEK XHAMLLIKU TIRANE • PICA XHAMLLIKU

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera