PUNIME ALUKOBONDI & PORTA – DORI CONSTRUCTION

PUNIME ALUKOBONDI NE SHQIPERI • PUNIME HEKURI DORI Operojme ne te Gjithe Shqiperine!

Dori Construction operon ne tregun shqiptar qe prej disa vitesh. Fokus jone eshte Fasada e Ventiluar e cila eshte nje nga fasadat termike me te mira ne tregun nderkombetar. Fale bashkepunimit me kompanite me te mira Dori Construction ju ofron cilesi maksimale ne Punime fasadave me Alucobond, Fasada te Ventiluara, etj..!

Veshja e fasades me Alucobond ju jem mundesine qe ambjet tuaj te kene nje pamje perfekte nga ana vizuale. Gjithashtu ju mundeson te fitoni kohe ne mbarimin e objekteve tuaja.

[NPG id=40425]

Porta Automatike me Kanata dhe me Reshqitje per cdo lloj ambienti. Ju mundesojme projektimin dhe zbatimin per portat automatike dhe ne hapsira shume te vogla ku duket i pamundur montimi i tyre.Punime Alukobond & Etalbond

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 67 201 7773

PUNIME ALUKOBONDI NE SHQIPERI • PUNIME HEKURI DORI

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera