SALLON BUKURIE SHPRESA – TIRANE

SALLON BUKURIE NE TIRANE / SALLON BUKURIE SHPRESA –  Adresa 1: Rruga Don Bosko, perballe Restorant Gjeli – Tirane

Adresa 2: Komuna e Parisit, prane Postes – Tirane

 

Sallon Bukurie Shpresa prej disa vitesh ne treg, me dy sallone, njeri ne Don Bosko dhe tjetri tek Komuna e Parisit, ofron sherbim te kualifikuar Parukerie dhe Estetike. Ofrohen te gjitha sherbimet e parukerise dhe estetikes. Gjithashtu ofrohen punime thonjsh.

Sherbimet ofrohen me staf te kualifikuar dhe produktet jane produkte cilesore dhe origjinale.

Gjithashtu ofrohen Kurse per Parukeri dhe Kurse per Thonj.


( PARUKERI )


( NAILS )


Sherbimet:
  • – Parukeri
  • – Estetike
  • – Thonj
  • – Kurse Parukerie
  • – Kurse per Thonj
  • – Etj..!

” JEPI FLOKUT SHPRESE “

Tel per Parukeri: +355693112250

Tel per Thonj: +355688842112

Sallon Bukurie Shpresa

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera