SERVIS KONDICIONERESH – SEA CLIMA GENERAL

SERVIS KONDICIONERESH – SEA KLIMA GENERAL Servisi: Rruga Jordan Misja, Kryqezimi per tek Bulevardi i Ri, Tirane

Sea Clima General me një eksperiencë mbi 21-vjeçare në treg, sjell në shqipëri një sërë produktesh dhe shërbimesh.

Ofrojmë:

  • Sisteme Multisplit
  • Sisteme Kondicionimi
  • Sisteme Aspirimi
  • Sisteme Chiller
  • Panele Diellore
  • Panele Solare
  • Punime Hidraulike
  • Etj..!

Për çdo shërbim dhe produkt ne ofrojmë garanci nga 3 deri në 7 vitë!


[su_custom_gallery source=”media: 34037,34038,34029,34035,34026,34036,34028,34031,34032,34034,34033,34027,34030,34025″ limit=”100″ link=”lightbox” width=”410″ height=”370″ title=”never”]

[instagram id=”61249″]


Servis Kondicioneresh & Shitje Kondicioneresh!

Instalim

Ne ofrojmë instalim me cilësi të lartë të kondicionerëve rezidencial dhe komercial me përdorimin e pajisjeve profesionale dhe materialeve të mira, me një kosto më të ulët.

Mirëmbajtje

Ne ofrojmë një gamë të plotë të mirëmbajtjes së sistemeve të ajrit të kondicionuar, sistemeve të ventilimit, sistemeve të ndara industriale dhe industriale.

Riparim

Gjatë funksionimit të sistemit të ngrohjes gjatë jetës mund të ketë situata që kërkojnë zvogëlimin ose rritjen e numrit të pjesëve, ose rrafshimin e radiatorit.


Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 68 201 8111

SERVIS KONDICIONERESH – SEA KLIMA GENERAL

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera