SERVIS & SHITJE TV • TIRANË

SERVIS & SHITJE TV • TIRANË

Ofrojmë Servis dhe Shitje të Televizorëve të markave dhe llojeve të ndryshme (Android Tv, Smart Tv, Led Tv, Plazma Tv, Lcd Tv, etj…) Ofrojme Servis Profesional dhe të kualifikuar për çdo model TV. Gjithashtu ofrojmë servis për paisje elektronike të ndryshme.

Shesim Televizorë të ardhur nga Zvicra, markat më cilësore dhe më të njohura ne treg. Operojmë me çmime të arsyeshme si në servis ashtu edhe në shitje. Ju mirëpresim pranë ambjenteve tona.

Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha, Përballë Universitetit të Sportit, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.