SYNERGY TRAVEL & TOURS ALBANIA

SYNERGY TRAVEL & TOURS ALBANIA

SYNERGY Travel & Tours ofron për ju:

   📣 Udhëtime në Grup dhe Individuale
   🌏 Bileta Avioni ✈️ Trageti 🚢 Autobuzi
   📆 Paketa Turistike
   🏩 Rezervime Hoteli

🗺Sjellim për ju një larmishmëri paketash turistike individuale ose në grup me destinacione në cdo vend të botës, kudo që ju dëshironi të udhëtoni.

✈️Bileta avioni me fluturim direkt drejt gjithë Europës dhe me gjere. Bileta Avioni, Trageti apo Autobuzi.

👉Ju zgjidhni destinacionet, për të tjerat mendojmë ne! Lehtësojmë udhëtimet tuaja duke ju mundësuar rezervimin e Hotelit që ju dëshironi.

Adresa: Blv. Bajram Curri, pranë lulishtes “Cajupi”, Tiranë

👉Zgjidhni paketën që dëshironi dhe rezervoni udhëtimin tuaj me ne!😍

Për më Shumë Info na Kontaktoni, Tel & WhatsApp!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL