Kërko

TENDA AUTOMATIKE / LOCA PERGOLA

TENDA AUTOMATIKE ME MOTORR / SISTEME PERGOLA Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës km 7, Kashar, Tiranë

LOCA Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin i një prej kompanive më prestigjioze në prodhimin e tendave automatike me motorr.

Misioni ynë është të ofrojmë shërbim me cilësi të lartë për të siguruar kënaqësinë e vazhdueshme tek klientët.

Çfarë ofrojmë?

LOCA Albania ofron tenda automatike me ndricim për Bar, Restorant, Vila dhe Tarraca.

Hartimi, projektimi dhe instalimi ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale.

Ne ju ofrojmë gjithë klientëve tanë mundësinë për të zgjedhur produktin direkt nga fabrika.

Operojmë në treg duke ofruar kosto të ulët për klientet dhe realizimin në kohë të produkteve.

Loca është një nga kompanitë kryesore që operon me sistemin Pergola Solution.


[instagram id=”61658″]


Shërbimet:

– Tenda dielli automatike me motorr – Tenda pergola me ndricim – Tenda me ndricues per lokale – Tenda me motorr per hapje-mbyllje – Tenda automatike per lokale te hapura – Tenda automatike vertikale – Tenda dielli per ambjente te medha – Tenda me hapje automatike – Tenda me ndricim per lokale, bare – Tenda me ndricim per veranda, shtepi – Tenda dielli automatike me ndricim – Tenda automatike per shtepi – Tenda me ndricim per vila – Tenda automatike me motorr per restorante – Vetrata me sistem palosjeje – Etj..!


Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355672056300 / +355692041110

Email: sinan_tekin23@hotmail.com

TENDA AUTOMATIKE ME MOTORR / SISTEME PERGOLA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL