VIVENSO ALBANIA – PRODUKT SHENDETESOR PER FAMILJEN

Adresa: Rruga “Tre Dëshmorët”, Përballë KMY – Tiranë

Vivenso Albania sjell në Shqipëri sistemin e vetëm 100% produkt Gjerman. Produkti është i çertifikuar nga Institutet e Shëndetësisë për parandalimin dhe kurimin e Alergjive dhe Astmës.

[MPBOX id=25197]

Vivenso mirëmban çdo ambjent të mbyllur si shtëpi, zyra, hotele, apartamente apo çdo ambjent tjetër. Vivenso bën të mundur Neutralizimin e Lagështisë së ambjentit. Gjithashtu Vivenso bën pastrimin e Ajrit në 99.998% të tij.

Vivenso do të thotë “Shëndet në Familje”

Shërbejmë në të gjithë Shqipërinë.

Na kontaktoni dhe produkti vjen pranë jush: +355692090715


INSTAGRAM GALERI

[insta-gallery id=”179″]


Për më shumë info të detajuara shikoni dokumentat:

[su_document url=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2018/06/About-Vivenso.pdf”]


[su_document url=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2018/06/Evaluation-of-the-dust-retention-capacity.pdf”]


VIDEO

[su_youtube url=”https://youtu.be/DiKH_8q81K8″ height=”360″]

FOTO GALERI

[NPG id=18120]


CERTIFIKIME


Kontakt: +355692090715

V

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera