AGJENCI PUNESIMI – PANTEON HOLDING

AGJENCI PUNESIMI – PANTEON HOLDING

PANTHEON GROUP

Ofroj-Kërkoj: Ne ju kursejmë kohën, ju na jepni mundësinë.
Shërbime & Punësime: Ne ju ofrojmë shërbim.

Agjencia Punësimit & Shërbimeve PANTHEON GROUP është krijuar për t’ju ofruar mundësi punësimi brenda dhe jashtë vendit si dhe për të mbështetur ata që kërkojnë Përkujdesje Shëndetësore dhe Sociale në Shqipëri si dhe në Europë.

Për të gjithë ju që jeni në kerkim të një pune: Ju na jepni CV, ne ju ofrojmë mundësinë!

PANTHEON GROUP ju mundëson paketën e shërbimeve në familje:

🔻Babysitter (orare flexibël; 24 h)
🔻Babysitter për fëmijë me aftësi ndryshe (orare flexibël, 24 h)
🔻Kujdestare për të moshuar (orare flexibël, 24 h)
🔻Sanitare (orare flexibël)
📍 Shërbim kudo në Shqipëri & Europë

AGJENCI PUNESIMI – PANTEON HOLDING

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.