FURRE BUKE & PASTICERI AMELJA – TIRANE

Adresa: Rruga Asim Vokshi, përballë hyrjes së institutit Harry Fultz – Tiranë

Furre Buke – Pastiçeri Amelja ju ofron shijen e vërtetë të bukës dhe pastiçerisë. Te gjitha produktet janë të freskët dhe bio.

Punohet me eksperiencën e fituar prej 10 vitesh te fituar ne Greqi dhe me besnikërinë e klientëve. Kjo falë punës tonë të perkushtuar dhe produkteve cilësore. Ofrojmë të gjitha produktet e brumit dhe pastiçerisë si dhe produktet e fast-food.

Ju mirëpresim!


[NPG id=17331]


[su_youtube url=”hhttps://youtu.be/Xdkb81otqKc” height=”240″]


Kontaktoni per porosi: +355699193054 / +355696542977

Furre Buke & Pasticeri Amelja Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera