Kërko

AUTO SERVIS E & E – KORCE

AUTO SERVIS MAKINASH KORCE • AUTO SERVIS E & E Adresa: Rruga Desaretet, Korce

Auto Servi Qelemeni prej disa vitesh ne treg ofron shebim servisi te plote per automjetin tuaj. 

Eksperienca e fituar dhe stafi i kualifikuar i japin zgjidhje cdo problemi te makines ne kohe te shpejte.

Sherbimet e ofruara: 
  • – Diagnostikim me kompjuter per te gjitha llojet e automjeteve
  • – Testim dhe rriparim te sistemit te grupit te timonit
  • – Nderrim vaj kambio me aparat
  • – Punime xhenerike, motrike dhe elektroauto
  • – Riparim dhe mbushje me gaz kondicioneri
  • – Sherbim Karrotreci
  • – Etj..!
AUTO SERVIS MAKINASH KORCE

MONTIM KOLEKTOR THITHJE – ML166

 

MONTIM IMPIANT GAZI LANDIREZO. PASSAT 1.8 TURBO

 

DIAGNOSTIKIM PROFESIONAL ME KOMPJUTER ME PROGRAMET ME TE REJA

 


Tel: +355684017678 / +355684017689

AUTO SERVIS MAKINASH KORCE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL