EPOXY RESIN ALBANIA

EPOXY RESIN ALBANIA

Epoxy Resine Albania eshte nje kompani e themeluar ne vitin 2018, me shtrirjen e funksionit te saj ne te gjithe Shqiperine. Fokusi i kompanise eshte futja ne tregun shqiptar te materialeve inovatore ne fushen imobiliare (Rezinë). Epoxy Resin Albania e nis aktivitetin e saj me futjen ne treg te “Resines”. Resina eshte nje material polimer i perdorur gjeresisht ne industrine imobiliare.

Rezina ka nje game te gjere aplikimesh ne fushen mobilare por gjithashtu fusha te tjera, duke perfshire veshjet metalike, perdorimin ne elektronike / komponentet elektrike / led, izolatoret elektrike te tensionit te larte, prodhimin e furçave, materialet plastike të përforcuara me fibra dhe ngjitesit strukturore.

Shperndarja Jone:

Vendodhja jone eshte ne Vore, por me shtrije ne te gjithe tregun Shqiptar me distribuimin e materialit te Resines. Klientet tane primare jane kompanite mobiljare po gjeresia e fushes se aplikimit te ketije materiali e ben ate te perdorshem dhe ne fusha te tjera.

Epoxy Resin Albania:

    • Prodhues Resine
    • Shitje Resine
    • Dyqan Resine
    • Magazine Resine
    • Resine per Punime ne Dru
    • Resine per Punime ne Metal
    • Resine per Punime ne Dysheme
    • Punime te Projekteve te Ndryshme me Resin

CERTIFIKIMI KOMPANISE PER CILESINE

Per informacione te metejshme mbi perdorimin dhe mundesine e pervetsimit te ketij produkti, ju mund te kontaktoni kompanine tone.

sqAL
Scan the code