KENGA TRANS & TRAVEL

KENGA TRANS & TRAVEL

Kenga Trans & Travel ofron Udhëtime Turistike në grup, me kapacitet sipas kërkesës. Ofrohen udhëtime në të gjithë Shqipërinë si dhe në çdo vend të Europës.

Eksperienca disa vjeçare në shërbim dhe mjetet tona në gjendje komode, bëjnë që të ofrojmë udhëtime të sigurta, me përkushtim dhe kujdes maksimal që ju të ndiheni të kënaqur.

Ne gjithashtu ofrojmë edhe Transport Stafi Biznesesh, me paketa abonimi tepër të arsyeshme. Ju garantojmë komoditet dhe siguri 100%.

Adresa: Bulevardi Blu, Kamëz

Për prenotime ose për më shumë info na kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL