KLINIKA E PSIKOLOGJISË "ARBJOLA HALIMI" TIRANË

KLINIKA E PSIKOLOGJISË "ARBJOLA HALIMI" TIRANË

Klinika e Psikologjisë PhD/Dr. “Arbjola Halimi” që nga viti 2015 ofron Këshillim Psikologjik, Psikoterapi, Akte Ekspertimi, Raporte të Vlerësimit Psikologjik, etj..!

Dr. Arbjola Halimi prej vitit 2004 është Lektore e Psikologjisë Klinike, Psikologjisë së Shendetit dhe Terapisë. Pedagoge me kohë të plotë e Psikologjisë Klinike e Anormale, Terapisë familjare, Psikoterapisë, etj…

  • UE, (2004-2017).
  • UT, Albanian University (2017-2023).
  • Education: Universitetin e Tiranës 2000-2004,
  • “Psikologe Kliniçiste”, ShPU në UT 2006-2008 “Këshillim Psikologjik”,
  • Doktore e Shkencave në Psikologji 2015.

Pagesa për seancë Përballe 4.000 Lekë ose Online është 40 Euro / Seanca!

Shërbimet e ofruara:

  • Seancë Këshillimi dhe Psikoterapie
  • Konsultë Profesionale
  • Vlerësim i Përgjegjshëm Psikologjik
  • Vlerësim Psikologjik Klinik
  • Vlerësim Dëmi Moral e Psikoemocional
  • Akt Ekpsertimi në Zgjidhje Martese
  • Akt Ekpsertimi në Probleme me të Mitur
  • A-test
  • Monitorim/Supervizim
  • Vizitë në Banesë (Seancë)
  • Këshillim Telefonik
  • Plan Trajtimi

Psikoterapia apo Këshillim Psikologjik është kura e të folurit që ju ndihmon të sheroheni nga shqetësimet tuaja të shkaktuara nga ankthi, frikërat tuaja, dëshpërimin dhe melankolia, si dhe nga shumë shqetësime fizike të trupit të lidhura me to. Disa nga këto shqetësime janë shtrëngimet në gjoks, vështirësitë në frymëmarrje, dhimbjet e kokës, dhimbje të shpinës, dhimbje të trupit, problemet me pagjumësine si dhe prirja për të mos u marrë me aktivitete.

Angazhimi i Ekspertit Psikolog ose Psikologu Klinik, si ekspert në gjykatë bën Vlerësimin psikologjik mbi vërtetësine ose jo të akteve të dhunës apo abuzimit të pretenduar. Vlerësimin psikodiagnostik / klinik të rasteve nën hetim / gjykim për praninë ose jo të çrregullimeve mendore ose vulnerabiliteteve psikoemocionale. Aplikim të instrumentave matës për vlerësimin psikoklinik forensik. Në raportin psikologjik iu përgjigjet pyetjeve të parashtruara nga gjykata apo personi perkatës i çështjes.

Adresa: Rruga e Kavajes, pallati pas godines UFO Arkitekture, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code