KLINIKE DENTARE ALIDEM – SKARRA DENTAL

KLINIKE DENTARE ALIDEM – SKARRA DENTAL TIRANE Adresa: Alidem, prane Ish Markates se Vjeter – Tirane

Skarra Dental ofron te gjithe gamen e sherbimeve, ku pacienti merr te gjitha sherbimet e nevojshme stomatologjike ne te gjitha specialitetet, ne te njejtin  vend nga dr. Bilbil Skarra.

Ambjentet  e klinikes  jane realizuar duke treguar kujdes per detajet, e duke krijuar nje ambient clodhes ku nderthuret pastertia dhe ngjyrat.

Cdo procedure dentare shoqerohet me dokumentacionin perkates i cili eshte radiografik, fotografik si dhe mjeksor. Te gjitha keto te dhena dokumentohen per cdo pacient qe kryhen trajtime ne kliniken tone ne dy versione: elektronike dhe manuale (ne leter). Keto te dhena ruhen ne menyre konfidenciale dhe mund te terhiqen nga pacientet ne cdo kohe pa asnje kosto.

》Shërbimet:

▪Terapi ▪Ortopedi ▪Ortodonci ▪Kirurgji ▪Implantilogji ▪Etj..!

Ne besojme se cdo trajtim dentar ka nevoje te trajtohet nga dentiste te specializuar ne ato fusha ne te cilat pacienti ka nevoje. Ju mirepresim!


VENDODHJA E KLINIKES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera