MAKINA ME QERA ILIRI • AIRPORT

MAKINA ME QERA ILIRI • AIRPORT

Makina me qira në Aeroport, Rinas, Tiranë. Makina të modeleve të ndryshme, të markave më të njohura dhe cilësore në treg, në gjendje perfekte pune, të cilat ofrojnë komoditet, siguri dhe komoditet në udhëtim.

Shumëllojshmërish Makinash (Ekonomike dhe Luksoze). Full Kasko!

Ofrohen mundësi të shumta zgjedhjesh, duke ju dhënë mundësinë që të merrni makinën që ju përshtatet më së miri.

Makinat tona i ofrojmë me çmime konkurrues në treg, duke filluar nga 15 Euro Dita.

Shërbim 24 Orë Non-Stop!!! Ndodhemi Afër Klientit 🚘🚘🚘.

Për më Shumë Info ose për Rezervime, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL