MOBILERI KLEA • TIRANË & NIKEL

MOBILERI KLEA • TIRANË & NIKEL

Mobileri Klea ofron produkte ne fushën e mobilerisë nga më të ndryshmet. Prodhojmë mobilje prej vitit 1996, duke shërbyer me korrektesi dhe cilësi ndaj çdo klienti.

Ne ofrojmë mobilje cilësore dhe të pershtatura sipas ambjentit dhe kërkesës tuaj.

Produktet që do të gjeni në Mobileri Klea ajnë: guzhina, dhoma gjumi për të rritur dhe fëmijë, kënde, divane, minibare, portmonto, tavolina, karrige, mobilje për biznese, etj…

Ofrojmë prodhimtari dhe transport në të gjithë Shqipërinë si dhe montimi të produkteve me çmime të arsyeshme.

Adresat:

  • Tirane: Pranë Farmacisë Nr.10
  • Fushe-Kruje: Nikel

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code