RESTORANT DASMASH NE FIER – BAR RESTORANT HARMONIA

RESTORANT DASMASH NE FIER – BAR RESTORANT HARMONIAAdresa: Rruga Nacionale Fier – Lobofshë – Fier

Bar Restorant Harmonia është ambjenti ideal për të kaluar momente qetësie, relaksi si dhe vendi perfekt për të realizuar dasmën e ëndërrave tuaja.

Në ambjentet tona nund të organizoni eventet të ndryshme familjare si dasma, fejesa, ditëlindje, etj,  të cilat nën kujdesin e stafit si dhe ambjentit të arreduar në mënyrë moderne i bëjnë këto evente të mrekullueshme.

Na kontaktoni për prenotime ose për më shumë info: +355693436883


FOTO GALERI

[NPG id=17149]


KONTAKTONI PER PRENOTIME!

TEL: +355693436883

.  

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera