AGJENCI MARTESASH

AGJENCI MARTESASH

Rreth Agjensisë:

Mirësevini në Agjencinë Ndërkombëtare Martesore International Dating Albania.
Me e besueshmja Matchmaking Agency, me zyra qëndrore në Tiranë është në dispozicionin tuaj për t” ju njohur me njeriun e duhur, të cilin mund ta besoni, dashuroni dhe kaloni jetën të lumtur. Ne jemi të pranishëm me shërbimin tonë të personalizuar në të gjithë botën, jemi të vetmit që ju sigurojmë këtë mundësi në kohë rekord sepse jemi të perkushtuar, seriozë, të suksesshëm, të pa imitueshëm dhe më elitarët. Fale seriozitetit dhe profesionalizmit në punën tone kemi sukses & reputacion në mbarë trevat shqiptare dhe jo vetëm, dhe deri tani kemi lumturuar mijëra klientë (shqipëtarë, kosovarë dhe të huaj) të cilët falë shërbimit tonë bashkëjetojnë ose janë martuar, kanë ndërtuar familjet e tyre dhe sot jetojnë të lumtur anembanë nëpër botë.

Dëshironi të njihni një vajzë / zonjë shqiptare apo një djalë / zotëri shqiptar për një lidhje serioze, por nuk keni mundësi të paraqiteni personalisht në zyrat tona?
Mos u shqetësoni! Kemi menduar edhe për ju.
Kemi gjetur zgjidhjen perfekte.
Sot, falë teknologjisë së avancuar është i mundshëm dhe i lehtë për tu përdorur (për këdo) komunikimi me web (Whatsapp, Videocall, Skype, Viber, etj.) me kosto zero pa lëvizur nga shtëpia juaj.
Konfidencialiteti është përparësia jonë më e lartë dhe nuk diskutohet.
Ne kurrë nuk do të ndajmë foto dhe detaje të tjera personale pa pëlqimin tuaj.

Shërbimi ynë bazohet në nevojat e klientëve tanë. Martesa është një vendim i rëndësishëm për jetën. Ne e kuptojmë dhe vlerësojmë rëndësinë e shumë aspekteve si për shëmbull; aspektin karakterial, fizik, moshën, profesionin, nivelin kulturor, arsimimin, besimin fetar, gjëndjen ekonomike, prejardhjen, originën e familjes, vëndndodhjen, etj. dhe nuk i lëmë asgjë rastit, evitojmë çdo llojë shqetësimi dhe hedhim bazat e ndërtimit së një rruge të mirë dhe të mbarë për një marrëdhënie bashkëshortore të sukseshme. Kjo është arsyeja pse ne (falë profesionistëve tanë) krijomë çifte jo vetëm të bukur por edhe histori të sukseshme e të lumtura.
Qëllimi ynë është të përmbushim ëndrrën tuaj për të gjetur një bashkëshort/e të përshtatshëm, me të cilin mund të ndani jetën tuaj, duke përdorur rrjetin tonë të gjerë të kontakteve direkte që kemi në të gjithë Shqipërinë / Kosovën/ Evropën dhe Botën për të gjetur persona të përshtatshëm për ju. Shërbimi ynë ekskluziv i takimeve serioze ka një histori të gjatë përsa i përket lidhjeve të qëndrueshme dhe çifteve të lumtura, sepse është një shërbim konfidencial, i besueshëm, i përshtatshëm dhe i sigurt. Agjencia Martesore Shqipëtare – PANTHEON Dating Albania është për njerëzit e zgjuar, për të privilegjuarit, për kërkuesit, është pasaçërisht për atë që dëshiron të takojë njeriun e jetës pa humbur kohë nëpër site interneti, aplikacione për single, chat, social media apo në lokale të ndryshme duke organizuar takime të pasigurta, të kota dhe stresuese me njerëz të papërshtatshëm. Veproni në një mënyrë që të jeni të lumtur, merrni vendimin e duhur, ky është momenti më i mirë për të realizuar ëndrrën tuaj, na kontaktoni menjëherë.

Passion IconPasion
Ne e duam atë që bëjmë. Për ne, nuk ka asgjë më të mirë se sa të shohësh dy njerëz të gjejnë një lidhje të vërtetë.

Integrity IconIntegritet

Ne nuk i ndajmë detajet e takimeve tuaja me askënd. Stafi jonë respekton preferencat tuaja dhe të gjithë punojnë shumë për t’ju gjetur raste cilësore,sipas kërkesës tuaj.

Expertise IconEkspertizë

Stafi ynë profesionist është këtu për t’iu udhëhequr gjatë gjithë udhëtimit tuaj të njohjes.

Adresa: Olympic Park, Perkop Mima, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code