ÇADRA • TAVOLINA & KARRIGE / STOLA ME QERA

ÇADRA • TAVOLINA & KARRIGE / STOLA ME QERA

Ofrojmë Çadra, Karrige, Sotla dhe Tavolina me Qera për evente të ndryshme. Ofrojmë shërbim 24 orë për Gëzime ose Vaki familjare. Shërbim korrekt, i shpejtë dhe me çmime të arsyeshme.

Çadrat janë të pajisura me ndriçimin përkatës për natën, të pershtatshme per mbrojtjen nga kushtet atmosferike të ndryshme . Së bashku me çadrat vijnë edhe stolat ose karriget me tavolina, për një kapacitet të konsiderueshëm personash. Gjithashtu, ofrojmë transportin dhe montimin e tyre Falas.

Operojmë në treg prej disa vitesh, kjo na bën të ofrojmë shërbim cilësor për çdo klient.

Adresa: Rruga Vëllazërimi, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code