INDUSTRIAL AIR SOLUTION SHPK

INDUSTRIAL AIR SOLUTION SHPK

Kontakt:

Industrial Air Solution Shpk është një distributor dhe shërbim i autorizuar i Atlas Copco. Atlas Copco Group është një ofrues lider në botë i zgjidhjeve të produktivitetit të qëndrueshëm. Ne jemi të specializuar në shitjen dhe shërbimin e kompresorëve industrialë të gazit dhe ajrit, tharëseve dhe filtrave, pjesëve dhe servisit të kompresorëve dhe pompave vakum, kompresorë celularë, vegla pneumatike industriale. Për të përmbushur nevojat e klientëve tanë ne ofrojmë edhe shërbimin e qirasë së kompresorëve dhe shitjen e kompresorëve të përdorur.

Vëmendje e veçantë i kushtohet pas shitjes, dhe në veçanti asistencën teknike duke ofruar një mirëmbajtje të planifikuar dhe parandaluese me disponueshmëri të menjëhershme të kompresorëve zëvendësues. Grupi iu shërben klientëve me produkte dhe shërbime të fokusuara në produktivitetin, efikasitetin e energjisë, sigurinë dhe ergonominë.

Produktet tona ndihmojnë klientët të arrijnë produktivitet të qëndrueshëm në një gamë të gjerë tregjesh, duke përfshirë inxhinierinë e përgjithshme, industrinë e prodhimit dhe procesit, ndërtimin, automobilat, miniera, elektronikë, naftë dhe gaz.

Shërbimet:

  • Riparimet e kompresorit
  • Mirëmbajtje parandaluese
  • Monitorimi diagnostik për kutinë e matjes së kursimit të energjisë
  • Kontrolli dhe riparimi i tharëseve të ajrit
  • Auditimi dhe matja e sistemit të ajrit të kompresuar
  • Planifikues dhe instalim i rrjetës ajrore

Dyqani ynë i riparimit të kompresorëve është i specializuar, i certifikuar dhe stafi ynë ndjek rregullisht trajnime në ambientet e prodhuesve të produkteve. Falë një rrjeti të gjerë bashkëpunëtorësh jashtë vendit, IAS shpk importon pjesë këmbimi për shumicën e markave të njohura të kompresorëve dhe aksesorë të ndryshëm industrialë sipas kërkesave të klientëve dhe tregut.

Ne nuk shesim vetëm produkte dhe shërbime, por falë bashkëpunimit me markat kryesore dhe angazhimit tonë, ne ofrojmë zgjidhje të qëndrueshme për nevojat tuaja duke garantuar performancë maksimale.

Distributor Zyrtar i Atlas Copco dhe Festo për Shqipërinë!

Adresa: Rruga Industriale Tiranë-Vorë, Km 11, Vorë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code