KARROTREC LEO • 0682055999

KARROTREC LEO • 0682055999

Karrotrec Leoo ofron Shërbim Karrotreci 24 Orë Non-Stop në Fushë-Krujë si dhe në çdo qytet të Shqipërisë. Shërbim karrotreci me ngarkesë me Vinç.

Ofrojmë shërbim me Karrotrec në kohë të shpejtë dhe me çmime të arsyeshme brenda dhe jashtë Shqipërisë ( Kosovë, Maqedoni, Mali i Zi).

Ofrojmë Shërbim Profesional dhe Korrekt për çdo Klient.

Gjithashtu, ofrojmë Makina në Shitje. Auto Leoo ofron Makina në Shitje të modeleve të ndryshme, në gjendje perfekte pune, të gatshme për çfarëdo llojë prove apo kontrolli. Ofrojmë çmime okazion.

Adresa: 200 metra nga mbikalimi Fushë-Krujë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

KARROTREC LEO • 0682055999

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.