LUCA RENTAL

LUCA RENTAL

Mirësevini në Rental Car Luca, agjensi e besuar e makinave me qera në Tiranë. Me vite përvojë në treg, ne përpiqemi të ofrojmë automjete me cilësi të lartë dhe shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit për të përmbushur të gjitha nevojat për makinat me qera.

Tek Rental Car Luca, ne e kuptojmë rëndësinë e komoditetit dhe besueshmërisë kur bëhet fjalë për marrjen me qera të një makine. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një gamë të gjerë automjetesh të mirëmbajtura me çmime konkurruese. Pavarësisht nëse keni nevojë për një makinë për një udhëtim pune ose për pushime familjare, ekipi ynë i përkushtuar është këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të përzgjedhjes. Përjetoni lirinë e eksplorimit të Tiranës dhe më Shqipërisë me Luca Rental.

Ne ofrojmë shërbim 24 orë në Tiranë dhe në Aeroportin e Tiranës.

Eksploroni Tiranën dhe Shqipërinë me shërbimin e besueshëm dhe të përballueshëm të makinave me qera të Luca Rental.

Adresa: Rruga Shemsi Haka, Spitali Continental, Alidem, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code