TRANSPORT MALLRASH TIRANË

TRANSPORT MALLRASH TIRANË

Ofrojmë Transport Mallrash në Tiranë, në të gjithë Shqipërinë si dhe në Rajon: Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi.

Ofrojmë shërbim korrekt dhe të kujdesshëm, duke mundësuar transport në kohë të shpejtë dhe të garantuar.

Shërbejmë kudo që ju ndodheni me kamjona të kapaciteteve të ndryshëm, duke mundësuar transportin e çfarëdo llojë malli / materiali që ju keni.

Shërbejmë në:

   •  Tiranë
   •  Shqipëri
   •  Kosovë
   •  Mali i Zi
   •  Maqedoni

Adresa: Sheshi Shqiponja, Tiranë

Operojmë me Çmime të Arsyeshme. Për më Shumë Info na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL